Jäsenet

Haluatko Suomen sanoittajayhdistyksen jäseneksi?
Hakulomakkeeseen tästä (linkki tekeillä…)

Suomen sanoittajayhdistyksen jäseneksi voit hakea kertomalla itsestäsi lauluntekijänä, sanoittajakokemuksestasi ja/tai –innostuksestasi. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset muutaman viikon sisällä niiden saapumisesta. Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi. Lisätietoa antaa (yhteystieto vahvistamatta)

Yhdistys ottaa myös kannatusjäsenet laulaen ja viheltäen vastaan. Jos sinä tai edustamasi yritys/yhteisö arvostatte suomalaista laululyriikkaa ja tahdotte edistää sen kukoistusta, liittykää kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenmaksu on 100 euroa/vuosi.

Seuraavaksi lyhyt esittely jäsenistämme. Enemmän taustoja saattaa löytyä tekijäkohtaiselta Sanoituksia-sivulta.

Marko Haimilahti Lohjalainen sanansäilän sekakäyttäjä. Tekee lyriikoita ja biisejä sekä omaksi ilokseen että auttaa niiden tekemisessä työssään mielenterveyskentällä. Omaa kokemusta lyriikoiden ja musiikin tekemisestä ja tarkastelusta myös ihmisen voimaantumisen näkökulmasta. Sammakoiden lisäksi suustaan karkailee myös lauluja mm. blues, rock, folk, klassinen.
Motto: Se mikä ei tapa, se laulattaa.

Anna Hakala Turkulainen runoilija, sienestäjä, suihkussalaulaja ja viestintäpäällikkö. Intohimoinen riimipirkko, joka syttyy erityisesti vaikeista ja helpoista aiheista. Huutelee vieraisiin pöytiin.

Pirjo Huttunen Sanoihin jo lapsena seonnut riimityöskentelijä ja yrittäjä, joka työkseenkin pyörittää sanoja paperilla, bitteinä ja ilmassa. Puheenkirjoittaminen on leipälaji ja wanha rakkaus radioon elää yhä ääninäyttelijän hommissa. Tilauksesta teen sanoista kaikenlaista. Myös ilman tilausta.

Päivi Jalo Runojen rustaaja, kolumnien kirjoittaja, laulutekstien väkertäjä ja onhan siellä pöytälaatikossa kirjakin tekeillä. Kynä on ollut tärkeä kaverini niin kauan kuin muistan. Kirjoittaminen kaikessa muodossaan tuntuu hyvältä ja saa liekkeihin naisen jonka arki pyörii hyvin pitkälti lasten parissa. Maailmaa katselen avoimin silmin ja uusiin haasteisiin tartun mielelläni. Siispä kaikensorttisissa kirjoittamisprojekteissa on lupa meikäläistä lähestyä…

Jussi Keinonen Kulttuuribisneksessä ja varsinkin sen markkinoinnissa koko ikänsä työskennellyt perheellinen näennäisälykkö Turusta. Omissa sanoituksissa korostuu joskus liiankin vakava ote, mutta uskoo pystyvänsä myös ammattiasenteella toteutettaviin tilaustöihin. Antakaa teema, aihe ja mitat niin täältä, ööm, pesee. Also in English.

Taina Kuuskorpi Viilaa ja höylää kaikenlaisia ja kaikkia tekstejä. Sitä saat, mitä tilaat: kirjoitan tekstin aiheesta, josta pyydät. Olen monitekijäisyyden puolestapuhuja. Yhdessä päästään usein pidemmälle kuin tekstejä yksin pimeissä loukoissa hautomalla. Minun unelmani on löytää menestyksennälkäinen, määrätietoinen, tuore bändi tai artisti – taikka kokenut esiintyjä, jolla edelleen on pulssi – joille tehdä räätälöityjä laulutekstejä. Persoonallista linjaa ja siihen istuvia tekstejä voimme etsiä myös yhdessä, sillä minäkin olen moniottelija: kirjoittamisen opettaja, kirjailija, mutta myös tutkija, psyk.tri, ex-headhuntteri ja -henkilöstöpäällikkö ja nyk. yrittäjä. Minäkään en laula enkä soita, mutta tanssin ja tekstitän monessa rytmissä ja tyylilajissa.

Jouni Mantela Oman tiensä kulkija, outo lintukin, joskus vaikea ymmärtää. Ei tarkoituksella ilkeä kenellekään. Ei osaa laulaa, soittaa, säveltää eikä käytä sanaa rakkaus. Insinööri, innostuu laadukkaista polkupyörän osasarjoista. Sanoittaa vapaasta tahdosta. Faneja: oma isä Immo ja vaimon pojan morsian. Julkaistu: jokunen ammattiartikkeli, pari onnittelukorttia ja melkein yksi biisiteksti tuttavan pojan bändille.

Laura Orttenvuori Riimien rakastaja ja sanoja sydämestään suoltava esteetikko. Saa sanaisen arkkunsa aukeamaan pyynnöstä ja pyytämättä. Näyttelee ja laulaa improvisoiden hetkessä. Suunnitelmallisemmin sanataiteilee tarpeeseen tilattuna. Tuottanut sanoituksia sekä sävellettäväksi, että valmiisiin sävellyksiin mm bändeille, päiväsankareille ja näytelmiin eri teattereille.

Anu Paloniemi Herkästi innostuva omille vitseilleen naurava optimisti, rakastunut riimittelyyn jo leikkikoulussa, laulaa karaokea muiden harmiksi ja autoillessa vahvasti eläytyen. Myi pianonsa ja harjoittelee kitaran soittoa. Osaa jo A- ja E-mollin. Pitää kauniista melodioista. Lääkäri kutsumusammatissaan.
Sanoittaa mitä vaan. Omnipotentti. Sarkasmin suuri ystävä.

Ismo Rauvola Turkulainen tekninen kääntäjä, epätekninen ihminen, kausiajattelija, tuurikirjoittaja ja tarkkailija. Suomentanut Syngeä ja Shakespearea. Kirjoittanut ja esittänyt sketsejä ja huumorilauluja suomeksi ja murteella. Kirjotta jollan taval hauskasek Kävelykaru uutise Läns-Suame murttel. Suuntaa mieluimmin kohti tarinaa, vitsiä ja näiden yhdistelmää.

Merita Seppälä Paimiolainen jokapaikanhöylä, joka on tehnyt sanoituksia lähinnä teatterimaailman puolelle, mm. Paimion kesäteatteriin sekä Paimion lapsi- ja nuorisoteatterin produktioihin. Kokemusta on myös häihin ja syntymäpäiville räätälöidyistä lauluista. Merita on tuttu näky myös ystävien ja sukulaisten ”kissanristiäisissä”, joissa juhlakaluille räätälöidyt sikermäesitykset elävät jo omaa elämäänsä. Sanoitusten lisäksi orastavaa osaamista löytyy myös säveltämisen puolelta.

Mainokset